Sekandang
Pinky Moo

Si Pengembala
The Pinky Moo

My Photo
me...myself...and i...i am who i am...i love myself for who i am...i love to be around the person who love me...for those who love me, i love u too!!!

Tuesday, November 30, 2010

perubahan

dah lebey seminggu ta update blogie trchenta ni...
ttibe trase mau wat perubahn kat blogie ni....
pikir puny pikir, still tataw nak2 tukar ape...
nak2 tukar layout, rase mcm dah sgt ok utk mate mmandang....
last2 dah decide....mau tukar bahase diri....
tamo guna "DAKU" dah lepas ni....
mau guna "SAYA"....

sebab ape mau tukar??
erm....sbb rase mcm zaman purba plak...
hahaha....bukan2...p.ramlee pny cite pn ta gune "daku" taw...
so tamo la gune dah...
lagipun, mmg niat dah lame dah....
jez bl pk alek, nnty blogie nie dah tade trademark plak...

tapi skg...i dun care! ade trademark ke tade, ta penting....
lagi punmesty korg2 yg bace pn sokong kn gune "saya"....hee~

baek la! itu br prmulaan perubahan blogie sy ni...
prubahan yg laen, nnty sy pk2 kan....


nota kaki: ade suggestion ta mn nak2 dpt template n layout blogie yg pink2 n lawa2 mcm blogie daku skg ni??hee~ ---> pwasan skejap!



0 orang mengomment...mooo~: