Sekandang
Pinky Moo

Si Pengembala
The Pinky Moo

My Photo
me...myself...and i...i am who i am...i love myself for who i am...i love to be around the person who love me...for those who love me, i love u too!!!

Saturday, February 19, 2011

contest senyum xnampak gigi

skali lagi saye di tag oleh si canteq manes...
::syuhada mokthar::

kaly ni jugak untuk join contest...
yang di anjurkan oleh si cun melecun...
::muazatul adawiyyah::

---> kalau ta caye gi la blogie diorg...
*jangan salah kan saye if trpikat...hihihi*

k la..straight to the point la...
tengok pade tajuk post pun dah bley taw kan contest ape...


ni syarat2 untuk join contest ni:
  • just upload gambar korunk SENYUM tanpa GIGI.
  • buat satu ENTRY. (simple sudeh) n antar kat comment entry ini. ---> sila klik link ok!
  • HADIAH (rahsia!!) nanti MUAS (penganjur) bgtaw k,.=)
  • tag 5 orang,.=)
  • dateline 27.2.2011
untuk maklumat lebey lanjut, sila klik LINK ini...=)

saye lagi suke senyum ta nampak gigi...
amat susah la nak nampak saye senyum nampak gigi...
bukan sebab gigi ta lawa ye...tapi sebab memang mcm 2...
---> budget gigi lawa la ni..adoi3!! hihihi

nampak gigi ke ta nampak ke, ta penting...
yang penting, sentiase senyum...kan?kan?
senyum....tak perlu kata apa2...senyum!!!

insan2 yang di tag:
syafiq rosli
kirin selama perak
fahmi mahat
amal the garang
hans



nota kaki: make sure korg senyum lepas bace entri ni!! taw! taw!


5 orang mengomment...mooo~:

syuhada mokthar said...

kamoo pon si canteq manis juge..heee
thanx alia 4 join..

aliaa farhana said...

syuhada: kamu lagi chanteq...saye biase2 je...nway, thanx 4 the compliment...=)
welkam2...thanx tag sy...=)

muas said...

thanx join,.good luck! hadiah da diberitahu,.=)

aliaa farhana said...

welkam muas...wah~!! hadiah perfume...suke2!! aliaa memang suke perfume...

aliaa farhana said...

welkam muas...wah~!! hadiah perfume...suke2!! aliaa memang suke perfume...