Sekandang
Pinky Moo

Si Pengembala
The Pinky Moo

My Photo
me...myself...and i...i am who i am...i love myself for who i am...i love to be around the person who love me...for those who love me, i love u too!!!

Tuesday, March 1, 2011

tegur & ubah

actually ade sdikit perubahan pada blog saye ni...
dah kurang kan widget...sebab widget2 2 mberatkn blog saye...
bile berat, memang amek mase la utk load blog saye ni...
kesian kepada yang nak bace...kne tgu spai abes loading....
---> budget ade ramai orang bace...huhuhu


paling ketara widget yang saye buang......
sudah tentu la video player....ta dapat dah dengar lagu kat blog ni...
hobi saye kan bace blog sendiri sambil layan2 lagu kat blog ni...
tapi saye kene taw, ta sume orang suke lagu2 kat blog ni...
so, pyelesaian yang mudah, delete je...
saye bley dgr mp3 je...if nak dengar on9 pun, bukak je blog sang mantan...

ni sume hasil teguran n pandangn dari someone ni...
kirin selama perak....die tade la marah2 suh delete sume mende...
die jez bagi pandangan...and saye suke ditegur begitu...
yela...slame ni tanye la org pasal blog saye...
mereka sume jawab, ok la 2...jgn ubah ape2...
sebab 2 saye ta ubah ape2....
rupe ny...kamu tipu-tipu-tipu aku....hahaha
*tiru gaya nazmy raja lawak*


gurau je la...bkn tuduh korang menipu taw...
saje je cakap mcm 2...heee~
maybe korang2 rase saye ni ta bley trime teguran...
saye bley je trime teguran...tapi kne betul la care ny...
jangan la plak tegur maki2 hamun kan...
kalau semalam KSP tegur marah2 kutuk2 pun confirm2 saye ta layan...
tapi sebab ditegur dgn care baek...

nway, kalau ade sape2 nak tegur, sila la tegur...
ape yg lebey, ape yg kurang kat blog ni, sila la tegur...
share la ilmu2 korang...saye ni mmg dah lame brblogging...
tapi ilmu brblogging 2 zero...maseh diangka sifar...
sbb banyak yang saye tataw....

pape pun, share2 la ilmu ye...=)
tegur mnegur amalan mulia...
brkongsi pandangn pun amalan mulia...
so, marilah bramalan mulia...heee~


nota kaki: macam nak ubah layout n background... tapi...sayang.......=(



4 orang mengomment...mooo~:

~Kirin Selama Perak~ said...

owh.
KSP tak marah pon la.
cma bagi pandangan..
takut orang luar salah paham lak.
KSP pon newbie lg.
:)

aliaa farhana said...

eh2...aliaa dah kate kan KSP ta marah...KSP tegur n bg pandangan care baek...care elok...ke sy tulis nampak mcm org bley salah faham??

nmS said...

beberapa minggu ni aku duk dgr ksp je............................hehehehe

aliaa farhana said...

hang toksah nak bukan2 plak ye miza...die kat admin utk blogger perak...