Sekandang
Pinky Moo

Si Pengembala
The Pinky Moo

My Photo
me...myself...and i...i am who i am...i love myself for who i am...i love to be around the person who love me...for those who love me, i love u too!!!

Tuesday, May 24, 2011

lagi tentang senyum


macam dah cakap kat entri INI, senyum ada macam-macam manfaat...siapa-siapa yang belum bace entri before this boleh la klik kat SINI ye...sila rajin-rajin kan diri anda ye...jangan malas-malas plak...niat baik ni...nak bagi korang korang korang semua senyum same... *punye la murni niat hati sebab tu la hati ni pun tersenyum....heeeeeeeee~

apa-apa pun nak ucap thanx banyak-banyak kat ehem2 sebab buat saye tersenyum lately ni...macam-macam yang ehem2 buat...and tak kira la apa pun yang ehem2 buat, mesti saye tersenyum...serius! tak tipu ni....


fikiran and hati ni tak henti-henti fikir kan ehem2...duduk kat ofis pun duk fikir ehem2....naseb baek la praktikal je...kalau tak, confirm dah kena buang keje...ye la...duk menung je...pastu sengih-sengih, senyum-senyum...sampai kena bahan la dengan beberape orang kat ofis tu...tak senang duduk taw! asyik kena bahan je...

siap duk pasang lagu dari awal keje sampai balek keje...pilih sume lagu hepi-hepi...feeling-feeling...tangkap leleh...konon layan perasaan la...kalau dah pasang lagu-lagu macam tu, mesti la ikut nyanyi sekali...kalau lagu-lagu yang buat teringat kat ehem2, confirm la senyum tak putus...kne bahan lagi...tapi ok ape...sume jadi suke tengok...ye la...sape tak suke tengok orang yang suke tersenyum...muke comel pulak 2... *pergh~ perasan! tangan ke bahu mate ke atas...hahaha

ape yang cube di sampaikan kat sini ialah sentiase la senyum...sebab...bile skali kite dah tersenyum...mesti rase nak senyum je...tambah rase nak senyum bile orang sekeliling pun tersenyum same bile tengok kite senyum...see....senang-senang je kite dah bersedekah kan....senyuman itu kan sedekah...moga makin murah rezeki kite ye bile asyik senyum...tah2 bukan dapat rezeki je, mane taw dapat jodoh jugak kan?kan? lalala~

so, kepada ehem2....ribuan and jutaan terima kasih sebab wat saye tersenyum....


sudah! sudah! korang jangan nak pikir bukan-bukan la ye...ehem2 merujuk kepada semua-semua yang berada di sekeliling and semua-semua yang sentiase menemani saye...jugak pada semua-semua yang rapat-rapat dengan saye...kire semua yang kenal saye la...macam-macam yang korang korang korang buat tanpa sedar dah buat saye ketawa...kat facebook la, kat blog la, melalui sms la, calling la...and yang paling penting yang betul2 depan mate....tengok! punye la ramai nak tulis...sebab 2 gune ehem2...kan pendek je 2....jimat space...heeee~


nota kaki: special thanx untuk orang tu! yang beberape hari ni asyik anta reminder "jangan lupe makan"....kamu taw kamu sape...=)

1 orang mengomment...mooo~:

farasakura said...

senyum sampai ke telinga nampak XD