Sekandang
Pinky Moo

Si Pengembala
The Pinky Moo

My Photo
me...myself...and i...i am who i am...i love myself for who i am...i love to be around the person who love me...for those who love me, i love u too!!!

Contact Me

hye korang!!! mula2 nak say thanx la sebab sudi brkunjung kat blog saye yang tak seberapa ni...appreaciate sangat!!! =)


anyway, harap sangat if korang2 dapat beri tunjuk ajar katsaye ni...sebab nye saye ni bukan nye bagus sangat dalam dunia blog ni...baru setahun jagung je...

saye sudi je mnerima sebarang nasihat dan kritikan...so...sila kan comment ye...apa2 pun, ni saye ade tinggal kan beberape care untuk menghubungi saye....

FACEBOOK

Boleh hubungi saye di facebook saye...
sila search name berikut ---> Noraliaa Farhana Mohd Ali


SKYPE

Boleh jugak hubungi saye di skype saye...sila search ---> aliaa_farhana
(jangan lupe letak tanda _ between aliaa n farhana 2 ye)


YM

Boleh jugak contact2 saye dekat YM saye....add la ye....
search ---> sf_aliaa8891


EMAIL
kalau ade sebarang pertanyaan or apa2 sekalipun, boleh la anta email kepada saye....
sf_aliaa8891@yahoo.com